Перейти до основного вмісту


«ЧЕРГОВИЙ ВОЛОНТЕРСЬКИЙ ВАНТАЖ УЖЕ В ЯВОРОВІ», - ЯРОСЛАВ КОМИНСЬКИЙ 


«Черговий волонтерський вантаж уже в Яворові.

Сьогодні нашою волонтерською командою Яворівщини переданий черговий волонтерський вантаж. Допомога поїхала до КП «Судововишнянський психоневрологічний інтернат», КНП «Судововишнянська міська лікарня» Судововишнянської міської ради, Комунальний заклад Львівської обласної ради «Поповицький психоневрологічний інтернат» та КНП Яворівської міської ради «Яворівська центральна районна лікарня».

Відтак, гуманітарну допомогу в Україну передали з Австрії м. Інсбрук Тіроль подружжя Алекс та Маріна Бівальд. Яворівська РДА в співпраці з Народною Самообороною Львівщини та Центром допомоги сім'ям учасників АТО за беззмінного та бездоганного супроводу Нелі Васюти та Валерія Веремчука.

Яворівський район отримав медичний вантаж понад 9 тонн: ліжка, інвалідні крісла, посуд, одяг для жінок та чоловіків, ролятори, приліжкові тумби, ванни для фізіотерапії, милиці, медичні допоміжні засоби, комп'ютерні монітори, постільна білизна та ін.

Щира подяка всім, хто долучився до доброї справи! Разом сила!» -  повідомляє голова Яворівської районної державної адміністрації Ярослав Коминський на своїй сторінці у Facebook.

 

















Джерело інформації:

















Коментарі