Перейти до основного вмісту


БІАТЛОНІСТКИ ЛЬВІВЩИНИ - ВІЦЕЧЕМПІОНКИ УКРАЇНИ В ЕСТАФЕТІ


Естафетними гонками серед чоловіків і жінок 27 грудня в Буковелі завершився чемпіонат України з біатлону. Збірна Львівщини серед жінок у суперництві з шістьма іншими командами посіла друге місце.

А перемогу в естафетній гонці здобули представниці Чернігівщини - 1:16:56.3. Час команди Львівщини, за яку виступали Олена та Юлія Городні, Вероніка Шевчик та Юліана Тейкало - 1:21:04.3. "Бронзу" вибороли спортсменки з Києва - 1:23:14.4. Відзначимо, що найкращий час серед наших дівчат показала молодша із сестер Городних - Олена (17:30.6). Вона бігла на першому етапі.

Щодо самої гонки, то чернігівки обійшли наших дівчат на третьому етапі - Юліана Тейкало на стійці зайшла на два штрафних кола і позбавила шансів Юлію Городну на останньому етапі позмагатися за "золото".

В інших гонках на цьому чемпіонаті України серед біатлоністок Львівщини (вони представляють Новояворівську дитячо-юнацьку спортивну школу "Янтар" і Львівський обласний центр олімпійської підготовки з зимових видів спорту) найкращі результати показала Олена Городна. Вона стала 10-ю в спринті і 9-ю в гонці переслідування.












Джерело інформації:















Коментарі