Перейти до основного вмісту


25 ГРУДНЯ В КМЦ «СОКІЛ» (М. ЯВОРІВ) ВІДБУДЕТЬСЯ БЛАГОДІЙНИЙ СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ «РІЗДВЯНЕ ДИВО»


25 грудня в приміщенні КМЦ «Сокіл» м. Яворів відбудеться благодійний святковий концерт «Різдвяне диво».

Різдво - це час див, сюрпризів та щасливих зустрічей. Це знають: усі і дорослі, і діти. Усі відчувають його магію, бо Різдво настає усюди та для всіх !

Ігор Михайлович Жук та його вихованці, учні естрадного відділу Яворівської дитячої школи мистецтв ім. М. Вербицького, запрошують Вас на святковий концерт «Різдвяне диво», який відбудеться 25 грудня о 15:00 в приміщенні КМЦ «Сокіл» м. Яворів.

На Вас чекають магічна різдвяна атмосфера, улюблені різдвяні колядки, гарний настрій та смачні пампушки.

Різдво – це час, коли здійснюються мрії! Це шанс, який ось уже дві тисячі років випадає щороку для кожного. У Різдвяне диво, до якого можемо бути причетні, вірить маленький хлопчик з Яворова, Березінський Захарчик, який занедужав і потребує операції, яку роблять в Америці, де на нього вже чекають. Утім для звичайної родини сума для лікування – не підйомна. Та Захарчик не здається. Він вірить у дива. Вірить у Різдвяне диво. Охочі долучитися до допомоги здійснити мрію Захарчика, одужати, можуть жертвувати гроші до скриньки при вході у зал КМЦ " Сокіл". Усі зібрані кошти будуть передані мамі Захарчика, Березінській Оксані.

Це нагода для усіх нас створити і відчути справжній дух Різдва: єдність у коляді, щирість почуттів, сила віри і здатність змінити світ на краще через допомогу Захарчику!

Завітайте на святковий концерт «Різдвяне диво» – подаруйте собі та близьким різдвяний настрій та незабутній вечір!












Джерело інформації:

Коментарі