Перейти до основного вмісту


ЗАПРОШУЄМО МОЛОДЬ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У КОНКУРСІ «ПАМ’ЯТЬ ПРО ГЕРОЇВ»

Запрошуємо молодь нашої громади взяти участь у конкурсі «Пам’ять про Героїв» (герої Майдану та АТО (ООС), які віддали своє життя за волю та незалежність неньки України), який буде проведено у номінаціях:
  • Відеоролик про Героя (до 10 хвилин);
  • Героїко-інформаційна стіннівка «Герої не вмирають»;
  • Дослідження - презентація життєвого шляху Героїв;
  • Написання листа родині;
  • Декламування поезії;
  • Виконання музичного чи драматичного номера ( пісня, композиція).
Роботи розміщуємо на своїх сторінках у фейсбуці під хештегом #Памятаю_Героїв, а також надсилайте на Відділ освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківської селищної ради. Переможців визначатиме журі.

Роман Федорович Сеник (нар.26 липня 1968, Наконечне Друге, Львівська область, — пом. 25 січня 2014, Київ, Україна) — протестувальник Євромайдану, входив до Самооборони Майдану. Вбитий під час подій на вулиці Грушевського в Києві. Герой України.

Віталій Миколайович Коцюба (7 червня 1982, с. Вороблячин, Яворівський район, Львівська область— 20 лютого 2014, Київ, Україна) — активіст Євромайдану. Народився у Вороблячині, на Яворівщині. Загинув на Майдані Незалежності у центрі Києва 20 лютого 2014. Герой України.

Роман Михайлович Варениця (11 грудня 1978, с. Старий Яр, Яворівський район, Львівська область— 20 лютого 2014, Київ, Україна) — активіст Євромайдану. Народився в Старому Ярі. Загинув на вул. Інститутській у центрі Києва близько 10:30 20 лютого 2014. Герой України.














Джерело інформації:
















Коментарі