Перейти до основного вмісту


ЗА ВАГОМИЙ ВНЕСОК У РОЗВИТОК КУЛЬТУРИ ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ 


Сьогодні, 9 листопада, в КМЦ "Сокіл" голова Яворівської районної державної адміністрації Ярослав Коминський та голова районної ради Микола Романюк привітали працівників культури Яворівської міської ради за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток культури Яворівського району та з нагоди Всеукраїнського Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва і нагородили грамотою і цінним подарунком.

"Зичу вам щирі вітання та найкращі побажання з нагоди святкування Вашого професійного свята. Ваша праця єднає та надихає, адже ви зберігаєте, розвиваєте і відтворюєте безцінні духовні скарби нашого народу" - Ярослав Коминський.

«Ви даруєте людям радість, несете культуру в кожне серце і душу, а разом з тим, своєю творчістю наповнюєте життя людей духовним змістом. Споконвіку музика і слово, пісня і танець, твори народної творчості висловлювали національну ідею, оберігали історичну пам'ять, питали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє», - зазначив у своєму привітанні голова Яворівської районної ради Микола Романюк.

Також  за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток української культури й мистецтва, активну громадянську позицію та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва Подякою Львівської обласної ради нагороджено:

Раделицького Богдана Олексійовича - начальника відділу культури, туризму, молоді та спорту Яворівської міської ради;

Геру Лесю Остапівну - бібліотекаря КЗ «Публічна бібліотека Яворівської міської ради»

Зазначимо, що грамоти та подарунки Яворівської районної державної адміністрації та районної ради передадуть працівники культури всіх територіальних громад району.












Джерела інформації:
















Коментарі