Перейти до основного вмісту


ЗА СПРИЯННЯ ЛЬВІВСЬКОЇ ОДА В ЯВОРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ РОЗПОЧАЛИ НАПРАЦЬОВУВАТИ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ


4 листопада в КМЦ «Сокіл» відбулось перше розширене засідання робочої групи з формування стратегії розвитку Яворівської територіальної громади.

Раніше розпорядженням Яворівського міського голови було розпочато процес розроблення проєктів Стратегії розвитку та створено робочу групу з розроблення Стратегії, до якої увійшли депутати, працівники Яворівської міської ради, представники бізнесу, ЗМІ та громадськості. 

Участь в засіданні взяли перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Дзюнька, заступник голови райдержадміністрації Андрій Тиндик, Яворівський міський голова Ігор Грабовський, заступник міського голови Катерина Михасяк та учасники робочої групи.

Про складові стратегії розповів заступник директора департаменту економічної політики ЛОДА, експерт із стратегічного планування Вадим Табакера.

«Сьогодні стратегія відіграє важливу роль у житті громади, адже вона вирізняє громаду з-поміж сотень, це боротьба за людей та інвестиції", - зазначив він.

Перший день роботи пройшов дуже плідно. Члени робочої групи активно долучились до обговорення вище зазначених питань.

Після напрацювання, презентації та публічного обговорення Стратегія розвитку громади буде винесена на розгляд та затвердження сесії  Яворівської міської ради.




























Джерела інформації:



















Коментарі