Перейти до основного вмісту


ВІСІМ АВТОМОБІЛІВ CITROEN BERLINGO У РАМКАХ ПРОЄКТУ «ПЕРЕСУВНІ ВІДДІЛЕННЯ»


Начальник ЦПЗ Новояворівськ Львівської дирекції АТ «Укрпошта» Петро Шипка продемонстрував автомобілі Citroёn Berlingo L2 «Worker», які дообладнані для того, щоб внутрішня конфігурація задовольняла всі вимоги для ефективної роботи мобільного пошти.

Пересувні поштові відділення почнуть свою роботу з 1 грудня 2021 року.

Завдяки запровадженню пересувних відділень поштового зв’язку, будуть автоматизовані процеси надання послуг поштового зв’язку в населених пунктах з кількістю мешканців до 1,2 тисяч, адже пересувне відділення – повноцінне поштове відділення, яке приїжджатиме у населені пункти з кількістю мешканців до 1,2 тисяч та матиме можливість надання усього спектру поштових, логістичних, фінансових та інших послуг.

Пересувне відділення матиме наступний алгоритм дії: бригада пересувного відділення поштового зв’язку, яка складається із трьох осіб – начальника, листоноші та водія-супроводжувача приїжджатиме у населений пункт у точку присутності. Точка присутності – це, по суті, і є стаціонарне поштове відділення, роботу якого буде організовано або у приміщенні  «Укрпошти», або у приміщенні, яке буде виділене сільською радою.

Начальник пересувного відділення поштового зв’язку залишатиметься у точці присутності та прийматиме комунальні платежі, допомагатиме з передплатою, видаватиме грошові перекази та соціальні виплати, поповнюватиме мобільний телефон тощо. Водій-супроводжувач та листоноша в авто пересувного відділення поштового зв’язку доставлятимуть пенсії, періодичні видання, посилки, реалізовуватимуть товари широкого вжитку, прийматимуть платежі біля домівок користувачів. Таким чином, маломобільні клієнти матимуть можливість отримувати послуги поштового зв’язку безпосередньо біля своїх осель.

«Дякуємо за вкрай необхідну на сьогодні ініціативу від АТ «Укрпошта». Надання повного спектру поштових послуг та доступ до банківської інфраструктури для сільського населення є вкрай актуальним питанням», - голова Яворівської районної ради Микола Романюк.

«Під час пандемії особливо важливо забезпечити безперебійний доступ громадян до цифрових та банківських послуг і новий сучасний формат пошти відтепер може це забезпечити», - зазначає міський голова Володимир Мацелюх.


















Джерела інформації:














Коментарі