Перейти до основного вмісту


В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ТГ ВІДЗНАЧИЛИ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ ТА АМАТОРІВ НАРОДНОГО МИСТЕЦТВА

Працівників культури та майстрів народного мистецтва Івано-Франківської  громади привітали з професійним святом.

«Не зважаючи на досить непростий час і виклики, що сьогодні постали перед сферою культури, всі ви своєю самовідданою працею та силою духу засвідчуєте повагу й любов до животворних джерел народного мистецтва, звеличуєте рідну Україну, примножуєте її творчі досягнення та духовні скарби. Бажаю усім Вам міцного здоров'я, щастя, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай здійсняться усі Ваші життєві плани та надії, а кожен день буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення, людського спілкування і життєвих перемог», - Микола Романюк.

Голова Яворівської районної ради Микола Романюк з нагоди професійного свята працівників культури, аматорів народного мистецтва та бібліотекарів нагородив подяками  та подарунками Львівської обласної ради, Яворівської районної ради та РДА.




В Івано-Франківській ТГ відзначили Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва.

Нагороди, квіти та подарунки отримали працівники бібліотек та народних домів за сумлінну працю, з нагоди професійного свята та ювілеїв від дня народження. Депутат Івано-Франківської селищної ради Бутка Христина нагородила працівників культури Подяками народного депутата України Олега Синютки. Відбулося посвячення нових працівників культури до складу культурної родини.

Сертифікат на придбання книжкових стелажів, крісел, поповнення бібліотечних фондів отримав КЗ Публічна бібліотека Івано-Франківської селищної ради, сертифікат на придбання вікон - НД с.Затока. 

Варто зазначити, що у нашій громаді цьогоріч після капремонтів відкрито новий НД та бібліотеку в с.Жорниська та НД в с.Ямельня, на черзі - в с.Кожичі, ведуться роботи у бібліотеці с.Страдч. 

Також працівникам культури буде виплачена матеріальна винагорода з нагоди професійного свята.

Захід розпочався показом дефіле вишиванок нашими працівниками культури, яких приїхав привітати голова Яворівської районної ради Микола Романюк, який вручив нагороди та подарунки.

Окрасою заходу став виступ заслуженої артистки України Марії Шот.

Згодом програму святкувань продовжили працівники культури, які демонстрували свої таланти: Світлана Павлик та Ольга Даньо читали власні поезії, лунали чудові мелодії від скрипальки Анна Худорлей та запальна пісня від Шмагало Оксани.







Джерела інформації:













Коментарі