Перейти до основного вмісту


В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКА СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ


«Мала приємну нагоду бути присутньою на урочистостях з нагоди святкування Дня працівника соціальної сфери, який традиційно відзначаємо у першу неділю листопада.

З нагоди свята спільно з начальником соціального захисту та охорони здоров’я Іваном Карпою привітали працівників соціальної сфери нашої громади з професійним святом та нагородили грамотами за сумлінне виконання службових обов’язків.

Прагнення допомогти кожному в непростих життєвих ситуаціях є характерною професійною рисою людей, які працюють у соціальній сфері. Ваша праця сповнена милосердя й тепла. Усі ви небайдужі до людських проблем, завжди відкриті для спілкування з тими, хто потребує вашої допомоги.

Щиро вірю, що ваша працьовитість, компетентність і надалі будуть служити жителям нашої громади.

Щиро дякую нашим працівникам відділу соціального захисту та охорони здоров’я, Центру надання соціальних послуг, Службі у справах дітей за колосальну роботу. Бажаю вам міцного здоров’я, успіхів, здобутків у нелегкій справі, творчого натхнення, здійснення всіх ваших задумів і мрій, щоб не вичерпалася ваша віра у щедрість людської душі, щоб вас завжди супроводжували милосердя та доброта, бажання і спроможність бути корисними людям!

Також висловлюю вдячність всім причетним за організацію такого чудового свята. Було приємно вкотре відчути теплоту та злагодженість у вашій роботі. Ціную кожного з вас!» - голова Івано-Франківської селищної ради Ірина Перун.









Джерела інформації:






















Коментарі