Перейти до основного вмісту


У СУДОВІЙ ВИШНІ ВІДБУВСЯ IV ТРАДИЦІЙНИЙ ТУРНІР З БАДМІНТОНУ, ПРИСВЯЧЕНИЙ ДНЮ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ


«Ось і завершився IV традиційний турнір з бадмінтону, присвячений Дню Гідності та Свободи серед чоловіків та жінок, який відбувся в спортивному залі Судововишнянського НВК. 

Приємно вражений, що наші змагання з кожним роком набирають ще більшої популярності в нашому містечку та за його межами, адже цього року до нас завітали гості з м. Мостиська - тренер Яксманицький Юрій та його вихованці Вінярський Дмитро, Дуда Андрій, Балабан Софія, Стадник Вероніка та Козак Аня, а також давні знайомі (колеги, побратими та чудові друзі з м. Трускавця - тренер з бадмінтону ДЮСШ Бєлов Юрій з дружиною Бєловою Оксаною та дочкою Гладенька Василина (тренер з великого тенісу). 

Як завжди, не забуваючи про нас та наш Судововишнянський бадмінтон приїхав також його родоначальник Жук Мирослав Дмитрович з с. Малнів. Судову Вишню цього року представляли 6 учасників турніру: Коляса Юрій, Свінтальський Іван, Курницький Андрій, Павлик Ярослав, Думанська Марта та Река Марія.

У запеклій боротьбі та видовищних розіграшах переможцями у чоловічій категорії стали:

1 місце - Бєлов Юрій м. Трускавець,
2 місце - Павлик Ярослав м. Судова Вишня,
3 місце - Коляса Юрій м. Судова Вишня.

У жіночій категорії переможцями та призерами стали:

1 місце - Бєлова Оксана м. Трускавець,
2 місце - Думанська Марта м. Судова Вишня,
3 місце - Балабан Софія м. Мостиська.

Дякую всім, хто долучився до нашого спортивного свята та підтримав своїх гравців, захоплювався хорошою грою та бажає в майбутньому, ще не один раз і не один а з друзям, чи навіть з дітьми та внуками схоче прийти та підтримати бадмінтон у нашому місті. БАДМІНТОН - це здоровий стиль життя», - Ярослав Павлик.





































Джерело інформації:



















Коментарі