Перейти до основного вмісту


СТВОРЕННЯ ІНДУСТРІАЛЬНОГО ПАРКУ В ЯВОРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ


Розпорядженням Яворівського міського голови Ігоря Грабовського від 3 серпня створено робочу групу щодо підвищення інвестиційної привабливості Яворівської громади шляхом створення індустріальних парків. 

Протягом трьох місяців робочою групою було напрацьовано та обговорено план заходів і шляхів створення індустріального парку на базі вільних земельних ділянок на території Яворівської ТГ. Окрім цього, робочою групою зібрано ряд пропозицій від потенційних інвесторів. 

5 листопада 2021 під час ХХІ сесії Яворівської міської ради депутати зробили ще один важливий крок до створення індустріального парку на території Яворівської громади - прийняли рішення про розроблення детального плану території для розміщення індустріального парку на території Яворівської міської ради.

Наступним кроком буде розробка концепції індустріального парку та реєстрація індустріального парку у Кабінеті Міністрів України. 

Яворівський міський голова Ігор Грабовський зазначив, що у контексті продовження реформи децентралізації створення індустріального парку є важливим інструментом для розвитку Яворівської громади. 

«Індустріальний парк – це активізація підприємництва, покращення інфраструктури, поява нових робочих місць, розвиток виробництва, додаткові джерела наповнення бюджетів. А додаткові кошти у бюджеті сприятимуть зростанню добробуту мешканців громади. А саме це і є нашою основною метою», – сказав Яворівський міський голова.







Джерело інформації:














Коментарі