Перейти до основного вмісту


СТАНЬ МИКОЛАЄМ ДЛЯ ДИТИНИ: ЗАПРОШУЄМО СТАТИ ПОМІЧНИКАМИ ЧУДОТВОРЦЯ ТА ЗДІЙСНИТИ МРІЮ


#Стань_Миколаєм_для_дитини

Вже незабаром, 19 грудня, українці відзначатимуть День святого Миколая. З нагоди свята ми запрошуємо Вас стати помічниками Чудотворця та здійснити мрію для тих, хто цього потребує.

Акція триває від 16 листопада і закінчиться 19 грудня! За цей час кожен охочий допомогти дітям може обрати листа на сторінці акції - Стань Миколаєм для дитини! у Facebook та в коментарях написати “Я беру цього листа” – і аж тоді після підтвердження адміністраторів сторінки стати помічником Святого Миколая та виконати бажання дитини, зазначене в листі.

Цей захід має на меті охопити дітей сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, тих які ростуть в малозабезпечених сім’ях або ж дітей, які мають різні захворювання. Подарунок треба принести до 16 грудня, попередньо зателефонувавши на номер (093) 550 23 40 (Вікторія).

Якщо Ви не маєте можливості самостійно виконати бажання дитини, можете долучити до акції друзів і зробити це разом принести іграшки, канцтовари, дитячий одяг, взуття, білизну чи солодощі (на адресу – яку Вам повідомлять телефоном) або зробити благодійну пожертву.

Щоб отримати докладнішу інформацію, варто зателефонувати за номером (093) 550 23 40 (Вікторія), або ж знайти її на сторінках: https://www.facebook.com/groups/218261290381040













Джерело інформації:























Коментарі