Перейти до основного вмісту


РОЗВИТОК ГРОМАДИ, УЧАСТЬ У МІЖНАРОДНИХ ПРОЕКТАХ ТА ЗАЛУЧЕННЯ КОШТІВ ДЛЯ ГРОМАДИ, – НМР


Розвиток громади, участь у міжнародних проектах та залучення коштів для громади – тема зустрічі керівництва Новояворівської міської ради з польською делегацією.

Цими днями, міський голова м. Новояворівська Володимир Мацелюх спільно з колегами поспілкувався з польською делегацією експертів на чолі із мером Томашова-Любельського п. Войцехом Жуковскі та Жовківським міським головою Олегом Вольським.

«Досвід для нас дійсно був цінний і цікавий. І деякі ваші напрацювання ми теж хочемо запровадити в нашій територіальній громаді. У нас теж є що показати, чим поділитися», - зазначає Володимир Ярославович під час розмови з польськими гостями.

Володимир Мацелюх розповів закордонним гостям про роботу міської ради, досягнення мешканців громади, соціально-економічний та культурний розвиток Новояворівської громади.

Новояворівська міська рада є однією із членів-засновників Асоціації органів місцевого самоврядування "Єврорегіон Розточчя-Україна" Асоціації органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Розточчя-Україна», у рамках співпраці з Euroregion Roztocze (Республіка Польща), спільно з якими реалізовується проект «Єврорегіон Розточчя як приклад добрих практик щодо охорони природної спадщини», що співфінансується в рамках програми Міністерства закордонних справ Республіки Польща «Польська допомога задля розвитку-2021».













Джерело інформації:

















Коментарі