Перейти до основного вмісту


ПРО ТАРИФИ НА ПОСТАЧАННЯ ТЕПЛА ТА ГАРЯЧОЇ ВОДИ ДЛЯ НАСЕЛЕННЯ НОВОЯВОРІВСЬКОЇ ГРОМАДИ 


Тарифи на постачання тепла та гарячої води для населення Новояворівської громади залишилися на рівні попереднього опалювального сезону.

Аби уникнути підвищення тарифів на тепло та гарячу воду, виконавчий комітет Новояворівської міської ради, сьогодні 17 листопада, прийняв рішення залишити тарифи для населення Новояворівської громади на рівні попереднього опалювального сезону. Це означає, що тарифи на вказані комунальні послуги в платіжках для мешканців не зростуть.

Таке рішення прийнято на основі виконання Меморандуму між НАК «Нафтогаз України», центральною та місцевою владами, яким передбачено низку дій, які запобігатимуть зростанню тарифів на тепло та гарячу воду під час опалювального сезону 2021 - 2022 років.

Отже, для споживачів вартість постачання теплової енергії становитиме від ТОВ «Нафтогаз Тепло» 1244,31 грн/Гкал, ТОВ «Інженерно-виробничий центр» – 1537,10 грн/Гкал, ТОВ «Енергія-Тепловодосервіс» - 1908,60 грн/Гкал.

Постачання гарячої води для споживачів ТОВ «Нафтогаз Тепло» - 77,21 грн/Гкал та ТОВ «Інженерно-виробничий центр» - 84,04 грн/Гкал.













Джерело інформації:

















Коментарі