Перейти до основного вмісту


ПРО СТАН ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ НОВОЯВОРІВСЬКОЇ ГРОМАДИ, - НОВОЯВОРІВСЬКА МІСЬКА РАДА


Постачальник тепла ТзОВ «Нафтогаз» - централізоване постачання тепла:

Новояворівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №1; Новояворівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2; Новояворівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3; Новояворівська початкова школа; Новояворівський ліцей та ІРЦ - тепло отримують в повному обсязі.

Постачальник ТзОВ «Енергія-Тепловодосервіс» - централізоване постачання тепла:

Старицький ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім.Юрія Костіва та Старицька початкова школа - тепло отримують в повному обсязі.

Бердихівський ЗЗСО І-ІІІ ст. та Шклівський ЗЗСО І-ІІІ ст. ім.М.Корчака – відсутнє опалення. ТзОВ «Енергія-Тепловодосервіс» має підписаний договір з ТОВ «Нафтогаз Трейдинг», але через невирішене питання із реструктуризацією та заборгованістю перед АТ «Львівгаз» тепло в ці школи не постачається.

Мужиловицький ЗЗСО І-ІІ ступенів, Прилбицький ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім. Митрополита А. Шептицького, Чолгинський ЗЗСО І-ІІ ступенів, Добростанський ЗЗСО І-ІІ ступенів, Воледобростанський ЗЗСО І-ІІ ступенів – постачання природнього газу немає.

08.11.2021 - опубліковано повідомлення про намір укласти договір та надіслано оригінали документів ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг».

15.11.2021 - очікуваний термін підписання договору на постачання природнього газу з постачальником.

Сподіваємось на швидке вирішення проблеми з постачання тепла в заклади освіти і якнайшвидше повернення навчальних закладів до звичного навчального процесу.













Джерело інформації:























Коментарі