Перейти до основного вмісту


ПРАЦІВНИКІВ СЛУЖБИ У СПРАВАХ ДІТЕЙ ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ


Працівників служби у справах дітей району привітали з професійним святом.

Сьогодні, 5 листопада, перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Дзюнька та керуючий справами районної ради Богдан Коваляк з нагоди Дня соціального працівника України привітали працівників служби у справах дітей району.

Розпочав захід отець Володимир Гавриленко зі спільної молитви.

За сумлінну працю, високопрофесійне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері захисту прав дітей та з нагоди професійного свята Дня працівника соціальної сфери представників галузі нагородили Грамотами та подарунками райдержадміністрації і районної ради.

"Прийміть щиру вдячність за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість і щедрість душі. Нехай множаться Ваші добрі вчинки, здійснюються найкращі плани та задуми, а служіння обраній справі, чуйність та щедрість приносять Вам людську шану та повагу!" - перший заступник голови Володимир Дзюнька.

Нагадаємо, у першу неділю листопада в Україні, згідно з Указом Президента України від 13.04.1999 № 374/99 відзначають День працівника соціальної сфери. У 2021 році День працівника соціальної сфери України припадає на 7 листопада.













Джерела інформації:















Коментарі