Перейти до основного вмісту


ПРАЦІВНИКІВ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ


Сьогодні, 4 листопада, у райдержадміністрації відбулись заходи з нагоди Дня працівника соціальної сфери. На заході серед запрошених були представники районних управлінь соціального захисту населення, територіальних відділів обслуговування громадян, центру зайнятості населення та Яворівського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області.

Розпочався захід отець Тарас Собешкевич зі спільної молитви.

Привітали працівників соціальної сфери голова районної ради Микола Романюк, перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Дзюнька та секретар міської ради Ольга Созанська і нагородили працівників грамотами і цінними подарунками.

Зазначимо, захід відбувся відповідно до вимог карантинних обмежень “червоної зони”, у всіх присутніх були наявні "зелені" COVID-сертифікати.

"Турбота про людину, її майбутнє, забезпечення соціальних гарантій і допомога тим, хто її потребує – це надважливі завдання, які щодня виконують працівники соціальної сфери. Переконаний, що Вам вистачить наснаги, витримки та професіоналізму у реалізації справи поліпшення добробуту населення нашого району", - зазначив Микола Романюк.

Довідково. День  працівника соціальної сфери відзначається щорічно у першу неділю листопада.  Свято становлено Указом Президента в 1999 році.

Це свято є свідченням високої оцінки державою ролі працівників, які щодня забезпечують реалізацію державної політики з питань соціального захисту, зайнятості, організації оплати і безпеки праці, трудових відносин.













Джерела інформації:














Коментарі