Перейти до основного вмісту


КЕРІВНИКИ ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ Й НАГОРОДИЛИ ЧЕМПІОНОК СВІТУ З ПАУЕРЛІФТИНГУ


Сьогодні, 4 листопада, голова Яворівської районної ради Микола Романюк та перший заступник голови Яворівської райдержадміністрації Володимир Дзюнька привітали чемпіонок світу Софію Станько, Христину Уляник, Марію Полянську та тренера Яворівської ДЮСШ Віктора Погребінського й подякували за високі спортивні досягнення.

Також за багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток пауеліфтингу в районі та утвердженні здорового способу життя серед молоді нагородили грамотою та цінним подарунком Яворівської районної державної адміністрації і районної ради.

Вітаємо наших спортсменок та тренера з перемогою та значними  досягненнями в спорті, дякуємо за титанічну працю, спортивний оптимізм та силу духу!  Так тримати!

Нагадаємо, Станько Софія Андріївна рекордсменка України з пауерліфтингу – жим лежачи 82,5 кг чемпіонці світу з класичного жиму лежачи серед всіх вікових груп у м. Вільнюсі.

Уляник Христина Михайлівна срібна призерка чемпіонату світу з класичного жиму лежачи серед всіх вікових груп у м. Вільнюсі

Полянська Марія Русланівна спортсменка, яка здобула малу золоту нагороду у присіданні -145 кг срібло у жимі — 70 кг та завоювала ще одне “мале золото”, встановивши рекорд Європи у тязі в своїй віковій групі — 147,5 кг.
















Джерела інформації:















Коментарі