Перейти до основного вмісту


ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ВІДСУТНОСТІ ТЕПЛОПОСТАЧАННЯ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОМУ ЗЗСО І-ІІІ СТ. ІМ. ІВАНА ФРАНКА, - ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА 


Станом на 8 листопада 2021 року ТзОВ «ЕНЕРГІЯ-ТЕПЛОВОДОСЕРВІС», перед якою Відділ освіти, культури, молоді та спорту Івано-Франківської селищної ради немає жодних фінансових заборгувань і має підписаний договір, так і не зуміла запустили теплопостачання у навчальному закладі нашої громади та інших школах Яворівської (школа с.Любині) та Новояворівської громад. (школи смт Шкло та с.Бердихів).

У зв’язку з цим були скеровані листи від Івано-Франківської селищної ради ,від відділу освіти,культури,молоді та спорту про зрив опалювального сезону. Учнів 5-11 кл. було переведено на дистанційну форму навчання.

Зазначимо, що проблема виникла у зв’язку із заборгованістю коштів зі сторони ТЗОВ "ЕНЕРГІЯ-ТЕПЛОВОДОСЕРВІС" для ПАТ «Львівгаз». Сума боргу сягає близько 1,5 млн грн. На даний момент тривають перемовини між організаціями про реструктуризацію боргу.

У вирішення даного питання втрутилася Львівська обласна державна адміністрація і з цього приводу відбулася нарада. Очікуємо, що протягом цього тижня у школі смт Івано-Франкове буде відновлене теплопостачання.








Джерело інформації:














Коментарі