Перейти до основного вмісту


ЗУСТРІЧ ГОСТЕЙ ЗІ СТАРОБІЛЬСЬКА - В РАМКАХ ПРОЄКТУ «ЯНІВСЬКІ БАРВИ & ЛУГАНСЬКІ КОЛОРИТИ»

Сьогодні, в рамках проєкту «Янівські барви & Луганські колорити» селищна голова Ірина Перун радо зустріла працівників Будинку культури Старобільська, що в народі називають музеєм під відкритим небом!!!

Головне завдання проєкту - обмін досвідом, популяризація культурного життя громад та налагодження дружньої співпраці. Відтак, заплановано творчу зустріч з керівниками Народних домів нашої громади.

Бачимо, що гості з Луганщини приємно вражені гостинністю наших мешканців, чистими вулицями, природною спадщиною та архітектурою Івано-Франкового. Цікаво, що нашу громаду асоціюють з маленьким намистом, а кожне село ніби перлинку.

Щиро радіємо, що їх мрія завітати на Львівщиниу здійснилася! Сподіваємось на тісну співпрацю, адже ми всі єдиний народ, і повинні об’єднувати та розвивати культуру України.

По завершенні зустрічі селищна голова вручила гостям в подарунок ляльку-мотанку від нашої майстрині Оксани Маруняк та пам’ятні сувеніри. Від наших гостей теж отримала чудову ляльку-травницю і музичний подарунок.















Джерело інформації:












Коментарі