Перейти до основного вмісту


ЯВОРІВСЬКИЙ РАЙОН: УНАСЛІДОК ПОЖЕЖІ ЗАГИНУВ ЧОЛОВІК


За повідомленням 

Порушення правил пожежної безпеки у житловому секторі призводить до смертельних випадків та травмування громадян під час пожеж!

Повсякденна праця рятувальників, перш за все, спрямована на запобігання виникненню різноманітних надзвичайних подій, зокрема, шляхом проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення. Попри це, громадяни не завжди відповідально ставляться до власної безпеки та добробуту своєї родини, що може обернутися трагічними наслідками.

Так, лише упродовж минулої доби в житловому секторі приватного господарства в с. Верещиця сталося пожежа, на якій загинув чоловік.

Порушення правил пожежної безпеки, недотримання рекомендацій з правильної експлуатації приладів обігріву та пічного опалення, несправність електричного та газового обладнання — першопричини смертельних випадків на пожежах у приватному секторі.

Шановні громадяни! Будьте вкрай обережними, дбайте про належний протипожежний стан власних помешкань, будьте відповідальними та наполегливо дотримуйтеся рекомендацій фахівців, а саме:
  • не паліть у ліжку;
  • слідкуйте за станом та справністю електромережі;
  • у разі виходу з приміщень не залишайте увімкненими телевізори, праски тощо;
  • не залишайте дітей без нагляду та не дозволяйте їм бавитися сірниками;
  • намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно побутові електроспоживачі великої потужності;
  • використовуйте пічне опалення та прилади для обігріву, дотримуючись правил пожежної безпеки.
При виникненні пожежі чи іншої надзвичайної події негайно викликайте Рятувальників за номером «101»!



За повідомленням 

4 жовтня, близько 23:00 год. у с. Верещиця (Івано-Франківська ТГ) Яворівського району, в цегляній господарській будівлі виникла пожежа. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 3м2. 5 жовтня на місці пожежі було виявлено тіло місцевого мешканця 1942 року народження.

Обставини події встановлюються.








Джерела інформації:











Коментарі