Перейти до основного вмісту


ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ОСОБОВОГО СКЛАДУ ВІЙСЬКОВОЇ ЧАСТИНИ А7078 ПРИВІТАЛИ ЗІ СВЯТОМ 


Сьогодні, 4 жовтня, голова Яворівської районної державної адміністрації Ярослав Коминський та заступник голови Яворівської районної ради Володимир Горбацьо привітали військовослужбовців особового складу військової частини А7078 за сумлінне виконання обов’язків, зразкову військову дисципліну, підвищення авторитету Збройних Сил України, популяризації військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві та з нагоди відзначення “Дня територіальної оборони України” нагородили грамотами та подарунками Яворівської районної державної адміністрації та районної ради.

«Ваша праця неоцінена. Бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, добробуту, сил та енергії при виконанні службового обов’язку. Слава Україні», - говорить Ярослав Коминський.

«Ви своєю службою зробите гідний внесок у якісне забезпечення обороноздатності нашої держави, на високому рівні зробите все для зростання авторитету свого підрозділу і Збройних Сил України. З професійним святом Вас, бійці територіальної оборони України! Міцного Вам здоров’я та непохитної віри у Перемогу», - Володимир Горбацьо.















Джерела інформації:
















Коментарі