Перейти до основного вмісту


У СУДОВОВИШНЯНСЬКІЙ ТГ ОБЛАШТОВАНО ПАРКОВИЙ МАЙДАНЧИК У РАМКАХ ПРОЄКТУ «АКТИВНІ ПАРКИ – ЛОКАЦІЇ ЗДОРОВОЇ УКРАЇНИ»


«У середу, 20 жовтня, облаштовано парковий майданчик в рамках соціального проєкту «Активні парки – локації здорової України», спрямований на організацію оздоровчої рухової активності громадян у Судововишнянській ТГ (Яворівського р-ну, Львівської області, м. Судова Вишня, парк ім. Чорновола, вул. Гончара).

Наступним кроком буде встановлення QR-кодів.

Як працюють «Активні парки»?

На цих локаціях знаходяться відповідні спортивні елементи, в яких розміщені QR-коди з доступом до онлайн тренувань від відомих чемпіонів і українських зірок.

Навівши камеру телефону на цей код можна отримати корисні поради від відомих людей; тренування поділені на рівні: від простого до складного; також можна зробити виклик своїм друзям і наввипередки позмагатися, хто перший пройде всі рівні.

P.S. Особлива подяка Львівській ОДА за надані кошти в сумі 50 тис. грн. на придбання паркового майданчика (згідно соціального проєкту «Активні парки - локації здорової України») та матеріальну підтримку Ользі Мартинець, Володимиру Сабату, Ігорю Тиндику, Михайлу Знетиняку та фізичну - Василю Брицькому, Андрію Петрівському та Віктору Савці.

Разом зробимо більше!», - повідомив спеціаліст Відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Судововишнянської міської ради Ярослав Войціцький.
















Джерело інформації:














Коментарі