Перейти до основного вмісту


У СТРАДЧІ ВІДБУВСЯ ФУТБОЛЬНИЙ ТУРНІР, ПРИСВЯЧЕНИЙ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ УПА


«Сьогодні в Страдчі відбулась велика спортивна подія - футбольний патріотичний турнір, присвячений пам’яті Героїв УПА. Участь в турнірі взяли діти не тільки нашої громади, а й сусідніх - Городоцької та Новояворівської ТГ. 

Разом з депутатами привітала учасників турніру, гостей та тренерів, і спільно вручили нагороди та призи переможцям змагань. 

Шанувати героїв і бути гідними громадянами України - святий обов’язок кожного із нас. 

Приємно, що сьогодні наше молоде покоління вшановує міцність духу наших славних предків. Також пишаємось хоробрістю сучасних героїв – захисників української землі!

Зазначу, що на полі сьогодні  вирував дух здорової конкуренції, кожен учасник гідно представляв свою команду.

Це вкотре доводить , що в нас підростає така гарна спортивна та свідома молодь. Для мене кожен з вас є переможцем. І я пишаюсь вами! 

Дякуємо, що збагачуєте спортивну славу нашої Івано-Франківської громади. Будьте сильними і не зупиняйтеся на досягнутому!

Хочу побажати в подальшому всім витримки та натхнення, віри в себе та власні сили, підтримки рідних та тренерів! 

Нехай ваш приклад надихає однолітків, а слава про ваші перемоги, здобутки та непереможний дух боротьби звучить в усьому нашому краю та поза його межами! 

Дякую також і тренерам за таку безцінну працю. Ви виховуєте молоде, здорове покоління українців, синів свого народу. Окреме дякую організатору турніру Тарасу Галану.  Натхнення вам, радості від ваших юних спортсменів та багато спільних здобутків. 

Також принагідно привітала усіх з прийдешнім святом Днем козацтва, Днем захисника Вітчизни та Днем Покрови Пресвятої Богородиці. Це потрійне свято уособлення героїзму усіх поколінь нашого народу. Бажаю усім мирного неба, міцного здоров’я, патріотичного духу та нехай покров Пресвятої Богородиці береже вас від бід і негараздів. 

Слава Україні!» - голова Івано-Франківської селищної ради Ірина Перун.

































Джерело інформації:



















Коментарі