Перейти до основного вмісту


У МОСТИСЬКІЙ ТГ ПРОВОДИТЬСЯ МОНІТОРИНГ ОРГАНІЗАЦІЇ ОСВІТНЬОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ


Відповідно до наказу відділу освіти Мостиської міської ради від 19 жовтня за номером 184/1 проводиться моніторинг організації освітньої діяльності закладів освіти 2021/2022 н.р.

Метою якого є розбудова внутрішньої системи забезпечення та підвищення якості освітньої діяльності, використання системного підходу до здійснення моніторингу на всіх етапах освітнього процесу.

Вчора, 25 жовтня, робоча група у складі: міського голови Мирослави Пельц, начальниці Відділу ОМС Надії Гнатовської, методистів відділу ОМС Марії Бішко, Ганни Андраш, Марії Мартин та юриста ОМС Володимира Савки побували у закладах освіти сіл Годині, Черневе та Мелешки.

У Чернівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів ім.Т.Г.Шевченка в обговоренні щодо оновлення освітнього середовища спільно з міським головою Мирославою Пельц (схвально те, що пріоритетом Голови є освіта, покращення матеріально- технічної бази закладів) брав участь також Євген Буба - депутат Львівської обласної ради.

Проведено моніторинг освітньої діяльності з таких напрямків, як-от: освітнє середовище, педагогічна діяльність, управлінські процеси та дотримання техніки безпеки.

Як підсумок робоча група зустрілась із педагогічними колективами закладів, де обговорили вищезазначені питання, а також вказали на недоліки щодо освітнього процесу.



















Джерело інформації:













Коментарі