Перейти до основного вмісту


У М. НОВОЯВОРІВСЬКУ ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТОСТІ З ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ УКРАЇНИ


Символічно, що День захисника та захисниці України співпадає ще з двома святами: Покровом Пресвятої Богородиці та Днем українського козацтва. Таким чином у цей день об’єдналися православні традиції, традиції наших славетних пращурів та вшанування героїзму сучасних захисників нашої держави.

З цієї нагоди біля пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні та загиблим в АТО у м.Новояворівськ відбулися урочисті заходи, за участі родин Героїв Небесної Сотні та загиблих в АТО, керівництва міської ради, духовенства, громадськості та молоді.

«Невипадково наші військовослужбовці - гідні спадкоємці мужніх воїнів, під Покровою Богородиці стоять міцно та непорушно на захисті інтересів Батьківщини та безпеки кожного з нас. Справа захисту незалежності згуртувала і військових, і добровольців, і волонтерів. Велика вдячність захисникам та захисницям, які щоденно, ризикуючи власним здоров’ям і життям, стоять на сторожі суверенітету України, зміцнюють її національну безпеку, захищають свою державу, свій дім і своїх близьких. У цей день всі ми підносимо щиру молитву Пресвятій Богородиці, щоб взяла під своє покровительство наших бійців, аби кожен воїн повернувся живим до своєї родини. Зі святом!», - звернувся із вітальними словами до присутніх міський голова Володимир Мацелюх.











Джерела інформації:

















Коментарі