Перейти до основного вмісту


РЕЛІГІЙНА ГРОМАДА В СЕЛІ МАЛІ МОКРЯНИ ВІДСВЯТКУВАЛА ХРАМОВЕ СВЯТО


Сьогодні, у день молитовного вшанування Апостола і євангелиста Іоана Богослова, релігійна громада Львівської єпархії УПЦ (ПЦУ) у селі Малі Мокряни Мостиського деканату Львівської єпархії (Яворівський район, Львівська область) небесним покровителем якої являється учень Христа - апостол любові, відсвяткувала своє храмове свято за участі запрошеного духовенства, парафіян та гостей.

У цей день слова вітання лунали не тільки для парафіян, але й на адресу настоятеля храму митрофорного протоієрея Ігоря Брегея, який напередодні (07 жовтня) відзначив 60-літній ювілей від Дня уродин.

З цієї нагоди декан Мостиського деканату митрофорний протоієрей Іван Тиндик вручив уродиннику букет квітів та благословенну грамоту, а секретар Управління Львівської єпархії митрофорний протоієрей Руслан Матвієнко від імені митрополита Львівського Макарія вручив ювіляру церковну відзнаку - орден Покрови Пресвятої Богородиці.

У своєму подячному слові отець Ігор подякував кожному за підтримку, взаємність та душевну теплоту.

Вітаючи громаду з престольним святом бажаємо єдності та порозуміння, а настоятелю міцного здоров'я, мудрості та Божого благословіння ще багато років щиро й вірно служити Всевишньому та своїм духовним дітям на многії і благії літа!









































Джерела інформації:












Коментарі