Перейти до основного вмісту


БЕЗ ГАЗУ, ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ ТА ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ: У М. НОВОЯВОРІВСЬКУ ВИЛУЧИЛИ ДІТЕЙ, ЯКІ ПЕРЕБУВАЛИ В ЖАХЛИВИХ УМОВАХ ПРОЖИВАННЯ


За повідомленням 

Негайне відібрання дитини – справа завжди складна, особливо морально . Але це - рішення не одного дня і не однієї людини, виважене і вкрай необхідне для безпеки дітей!

Звучить страшно, але у крайніх випадках, тільки з метою захисту прав та інтересів дітей, такий захід є життєво важливим та необхідним.

Саме таке відібрання цього тижня відбулося у м.Новояворівську. Комісійно спільно з Центром надання соціальних послуг, Службою у справах дітей, представником ювенальної превенції та медичною бригадою вилучено трьох дітей які перебували у жахливих умовах проживання, без газу, електроенергії та без продуктів харчування.

Дітей влаштовано у медичний заклад для обстеження, в подальшому буде вирішуватися питання щодо їх влаштування.

Протягом 7 днів службою у справах дітей буде подана до суду позовна заява про негайне відібрання дітей від матері. Станом на сьогодні залишається відкритим питання щодо змісту позовних вимог: - чи це буде відібрання без позбавлення батьківських прав, чи - відібрання з позбавленням матері батьківських прав!













Джерело інформації:













Коментарі