Перейти до основного вмісту


ЗУСТРІЧ МЕШКАНЦІВ НОВОЯВОРІВСЬКОЇ ГРОМАДИ З ОЧІЛЬНИКАМИ ДЕРЖАВНИХ СТРУКТУР ТА ЕКСПЕРТАМИ 


Зустріч мешканців Новояворівської громади з очільниками державних структур та експертами.

У вівторок, 14 вересня, у Новояворівську відбулася зустріч в межах проєкту «Твоє право на…». Участь у жвавому обговоренні взяли понад п’ять десятків людей як Новояворівської, так і сусідніх громад, а тривало воно майже чотири години.

Під час зустрічі спікери розповіли про:
  • доступ до публічної інформації;
  • реалізацію свого права на звернення до органів державної влади за захистом;
  • захист своїх персональних даних;
  • відповідальність, яка настає під час порушення законодавства про персональні дані;
  • захист себе від втручання в своє особисте життя.

Також розповіли про майнові питання (приватне майно та бізнес, шлюбний контракт), протидію домашньому насильству, права на роботі, добробут, соціальні гарантії та медичні послуги.

«Сподіваюсь, що сьогоднішня зустріч стала корисною для учасників заходу і вони знатимуть, з якими питаннями вони можуть звертатися до міської ради та її відділів, до органів державної влади, який пакет документів необхідно мати для отримання тих чи інших адміністративних послуг», - зазначає міський голова Володимир Мацелюх.

З мешканцями Новояворівської громади зустрілися: Уповноважена Верховної Ради з прав людини в західних областях України Світлана Семчишин, начальник Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів) Тарас Грень, заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитро Міхалець, начальник управління соціального обслуговування Департаменту соцзахисту населення Львівської ОДА Тетяна Медвідь.














































Джерела інформації:














Коментарі