Перейти до основного вмісту


ЗБІРНА КОМАНДА ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ ТА ПОСАДОВИХ ОСІБ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ЯВОРІВСЬКОГО РАЙОНУ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ СПАРТАКІАДІ


Всеукраїнська спартакіада серед збірних команд державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування у м.Львів.

Сьогодні, 4 вересня, відбулася Всеукраїнська спартакіада серед збірних команд державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування.

Програма спартакіади передбачала змагання із міні-футболу, волейболу, настільного тенісу, шахів та шашок та ін. 

У даному заході під керівництвом голови Яворівської районної державної адміністрації Ярослава Коминського взяла участь і збірна команда державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування Яворівського району.

Основним завданням спартакіади є залучення державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування до занять фізичною культурою і спортом, розвиток найбільш популярних видів спорту, пропаганда здорового способу життя.

В результаті підрахунку голосів команда Яворівського району здобула перше місце у змаганнях з шашок і третє - з футзалу.

Всі учасники спартакіади залишились задоволені, адже мали можливість відпочити, поспілкуватись з колегами, а ще проявити фізичну міць та спритність.



























Джерела інформації:











Коментарі