Перейти до основного вмісту


ВІКТОР ДІДУХ ЗДОБУВ ДРУГЕ «СРІБЛО» НА ПАРАЛІМПАДІ В ТОКІО - ЦЬОГО РАЗУ В КОМАНДНИХ ЗМАГАННЯХ


Декілька хвилин тому на Паралімпійських іграх в Токіо завершився фінальний матч паралімпійського турніру з настільного тенісу серед чоловічих команд (Клас 8). Збірна України з Віктором Дідухом (Львівська область) та Максимом Ніколенком (Запорізька область) поступилася з рахунком 0:2 китайському дуету і завоювала срібні медалі.

Спершу суперники по фіналу зіграли парну зустріч, яку з рахунком 3:0 (11:7, 11:8, 11:8) виграли китайські спортсмени. Після чого відбувся матч між Віктором Дідухом і Чжао Шуай. І, як і в фіналі індивідуальних змагань 30 серпня, сильнішим виявився китаєць з рахунком 3:1. Цього разу перший сет був за українцем - 13:11, але далі Чжао Шуай підтвердив статус найсильнішого у світі - 14:12 та двічі по 11:5.

Цікаво, що матч Україна - Китай став сьогодні четвертим фіналом для китайських тенісистів. І в усіх вони здобули перемоги з рахунком 2:0.

Таким чином, Віктор Дідух став дворазовим віцечемпіоном Токіо-2020 - в індивідуальних змаганнях і в командних. На попередній Паралімпіаді 2016 року в Ріо-де-Жанейро він здобув золоту медаль в командних змаганнях.







Джерело інформації:










Коментарі