Перейти до основного вмісту


В ЯМЕЛЬНІ ОСВЯТИЛИ НАРОДНИЙ ДІМ ПІСЛЯ КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ


Вчора в Ямельні освятили Народний дім після капітального ремонту. Для міцевих мешканців це неабияка подія. Бо якщо в селі є Народний дім, там збагачується культура і традиції. 

Після освячення закладу та спільного виконання гімну України, святкова програма продовжилась концертом місцевого аматорського хору «Вірую» і виступами талановитих діточок, які порадували усіх гостей свята.

Селищна голова Ірина Перун привітала усіх присутніх з гарною подією, організаторам подякувала за святкову програму, а ямельчанам побажала бути дружніми і спільною працею розвивати своє село. 

«Мені дуже приємно сьогодні розділити з вами цю радість. Тішусь такому результату, сьогодні ви об’єдналися у великій справі. Хочу подякувати місцевому аматорському хору «Вірую». Ви - гордість всієї нашої громади, своїм співом славите нашу Яворівщину, і насправді без вас не обходиться жодне свято. Особливе дякую висловлюю керівнику Народного дому пані Оксані за велику працю, яку вкладаєте у культурний розвиток села. Бажаю вам подальшого творчого процвітання», - сказала Ірина Перун. 

Також з нагоди освячення Народного дому селищна голова передала отцю Василю Ревуцькому, близько 300 тис грн на відновлення місцевого храму, а керівнику Народного дому спільно з Наталією Лялюк вручили оргтехніку-екран та проєктор.

















Джерела інформації:










Коментарі