Перейти до основного вмісту


В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДСВЯТКУВАЛИ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ


В Івано-Франківській громаді гучно і по-родинному відсвяткували День працівників освіти. Теплі та щирі слова вдячності зігрівали серця усіх працівників освіти цього осіннього дня.

Радість свята пройшла у теплій атмосфері добра, взаємопідтримки та поваги не просто до обраної професії, а до високого покликання - Вчитель!

Урочисто всіх присутніх привітали з професійним святом селищна голова Ірина Перун, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Наталія Лялюк, заступник голови Яворівської РДА Володимир Дзюнька.

Вітаючи учасників заходу, селищна голова Ірина Перун наголосила: «Шановні освітяни! Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем працівників освіти. Професія вчителя поєднує в собі мудрість і молодість душі, креативність і величезну енергію, доброту і суворість! Вашу працю неймовірно складно оцінити, їй просто немає ціни! Ви стільки сил вкладаєте в свою справу, що часом забираєте свою цінну увагу у близьких.

Бажаю міцного здоров'я, бадьорості тіла і духу, радості від вашої нелегкої праці та усіляких успіхів в особистому житті! Нехай вас оточують повага і любов, доброзичливість і милосердя, життєрадісність і наша подяка!”

Окрім привітань та побажань, присутніх педагогів чекав урочистий момент – вручення почесних грамот та подарункових сертифікатів на покупку телевізорів та ламінатові від місцевої влади. Нагороди отримали вчителі, учні яких підтвердили високий рівень знань на змаганнях та предметнних олімпіадах. 

Приємним моментом стало вручення почесної відзнаки «Берегиня освітянської спільноти Івано-Франківської територіальної громади» голові селищної ради Ірині Перун від усієї освітянської родини. 

Милозвучні пісні усім присутнім  подарували заслужена артистка України Ірена Грех та лауреат міжнародних конкурсів ЛюбомирТарнавський.

Приємним сюрпризом для усіх було виконання святкових пісень та гумористичних мініатюр від наших освітян, що неабияк підкреслило їхню креативність та великий талант.

Всі присутні  на святі отримали чудовий  настрій і заряд енергії.

На завершення свята усі присутні спільно виконали Духовний Гімн «Боже великий, єдиний»!

Отож, дорога освітянська родино, дякуємо вам за те, що ви згуртовані, бережете і примножуєте славні традиції та надбання нашого краю.















Джерела інформації:













Коментарі