Перейти до основного вмісту


У НОВОЯВОРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВПЕРШЕ ВІДБУДЕТЬСЯ ДИТЯЧИЙ СПОРТИВНИЙ ФОРУМ

#KIDS_SPORT_FORUM_2021 - прийди і обери свій спорт!

З нагоди Дня фізичної культури і спорту України у Новояворівській громаді вперше відбудеться дитячий спортивний форум, на якому будуть представлені секції ДЮСШ "Янтар" та спортивні громадські організації - загалом близько 20 видів спорту.

Маленькі відвідувачі зможуть взяти участь у майстер-класах від спортсменів та тренерів, подивитися на показові виступи та обрати той вид спорту, яким, можливо, захочеться займатись професійно. 

"KIDS SPORT FORUM 2021" ми проводимо передусім для популяризації здорового способу життя, фізичної культури і спорту, а також залучення дітей до занять у спортивних секціях", - розповідає заступник міського голови з гуманітарних питань Володимир Синенький.

"Завітавши на дитячу спортивну ярмарку, батьки отримають вичерпну інформацію про види спорту, заняття з яких можуть відвідувати їхні діти, а самі діти зможуть обрати той вид спорту, який їм до душі. Ми запрошуємо усіх мешканців Новояворівської громади завітати на спортивний форум, вхід вільний", - каже начальник відділу культури, молоді та спорту Новояворівської міської ради Наталія Слобода.

"Є велика кількість спортивних колективів і видів спорту, які ми хочемо представити для маленьких мешканців Новояворівської громади. Ми хочемо щоб кожна дитина спробували себе в спорті, познайомилась з тренером, вибрала, а потім увійшла в нашу спортивну сім’ю, щоб Новояворівська ТГ і надалі підтверджувала звання спортивної громади", - зазначив головний спеціаліст відділу культури, молоді та спорту Новояворівської міської ради Святослав Ясницький.

Програма KIDS SPORT FORUM 2021 включатиме:
  • офіційне відкриття форуму;
  • презентація спортивних секцій та показові виступи спортсменів;
  • майстер-класи від тренерів та спортсменів.







Джерело інформації:









Коментарі