Перейти до основного вмісту


У МОСТИСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ТРИВАЄ РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОЄКТІВ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ


В рамках Комплексної програми регіонального розвитку Львівщини на 2021-2025 роки у Мостиській територіальній громаді триває робота над реалізацією переможців обласного конкурсу проєктів регіонального розвитку у Львівській області на 2021 рік.

Відтак в рамках даного конкурсу за пріоритетом «Житлово-комунальне господарство» реалізовано проект «Придбання машини для збору, транспортування твердих побутових відходів (сміттєвоза) для Мостиської територіальної громади».

Загальна вартість проекту складає 2 640,000 тис. грн. Реалізація даного проекту забезпечить надання населенню та іншим групам споживачів належної якості житлово-комунальних послуг в частині збору, складування та вивезення твердих побутових відходів, що сприятиме належному санітарному стану в населених пунктах громади, покращить культуру громад з поводженням з відходами та стане першим кроком до впровадження сортування ТПВ.

Оновлення та розширення парку комунальної техніки на сучасну більш економну, дасть змогу оперативніше і з меншими затратами проводити вивіз твердих побутових відходів. Крім того завдяки закупленій техніці ( сміттєвоз з відвалом гідравлічним «ВЛІВ-300») буде можливість в зимовий період прибирати сніг з проїзної частини комунальних вулиць.











Джерела інформації:










Коментарі