Перейти до основного вмісту


ПРАВО НА ОТРИМАННЯ ПІЛЬГ НА ОПЛАТУ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ


На облік до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги станом на 01.08.2021р внесено - 16526 пільговиків, яким надано пільги на житлово-комунальні послуги відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17 квітня 2019 року № 373 «Деякі питання надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі» у готівковій або безготівковій формі.

На даний час у готівковій формі через АТ «Ощадбанк» отримують відшкодування за нараховані пільги на житлово-комунальні послуги - 3128 пільговиків.

Доводимо до відома пільговиків, що прийом документи від пільгових категорій населення, що підтверджують право на пільги, проводяться представниками сільських, селищних, міських рад та центрами надання адміністративних послуг і передаються на опрацювання до управління соціального захисту населення Яворівської РДА через «Інтегровану інформаційну систему «Соціальна громада».

Право на отримання пільг на оплату житлово-комунальних послуг за фактичним місцем проживання надається районною комісією по наданню пільг на житлово-комунальні послуги за фактичним місцем проживання.










Джерела інформації:














Коментарі