Перейти до основного вмісту


ПРАЦІВНИКІВ ЛІСОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ РАЙОНУ ПРИВІТАЛИ З ПРОФЕСІЙНИМ СВЯТОМ


Працівників лісогосподарських підприємств району привітали з професійним святом.

15 вересня 2021 року під керівництвом голови райдержадміністрації Ярослава Коминського та голови районної ради Миколи Романюка відбулась нарада з керівниками лісогосподарських підприємств та структурних підрозділів району.

Під час наради керівники лісогосподарських підприємств та структурних підрозділів розповіли про роботу лісової галузі та підприємства.

Крім цього, обговорили координацію дій лісогосподарських підприємств щодо інвентаризації лісових господарств, підзвітних територій та проведення насаджень в районі.

Варто зауважити, працівниками підприємств наголошувалось про активізацію роботи проєкту «Зелена країна», який має на меті, за 10 років збільшити площі лісів на один мільйон гектарів.

«Ми працюємо над створенням знаків та бордів щодо проєкту «Зелена країна», аби привернути увагу населення до довкілля ще більше» - наголошує керівник лісогосподарського підприємства.

Начальник відділу економіки, агропромислового розвитку та інфраструктури Галина Прядко проінформувала керівників підприємств щодо проведення інвентаризації водних об'єктів, лісових ресурсів, об'єктів державної та комунальної власності, що знаходяться на території Яворівського району, згідно виконання розпорядження Львівської обласної державної адміністрації від 30.07.2021 року № 638/0/5-21 “Щодо створення районної комісії з інвентаризації водних об'єктів, лісових ресурсів, об'єктів державної та комунальної власності району” та на виконання розпорядження Яворівської районної державної адміністрації від 30.08.2021року № 468/02-06 “Про створення районної комісії з інвентаризації водних об'єктів, лісових ресурсів, об'єктів державної та комунальної власності, що знаходяться на території Яворівського району” та наголосила на тому, що робота інвентаризації повинна бути виконана до 2021 року в повному обсязі.

На завершення наради голова райдержадміністрації Ярослав Коминський та голова районної ради Микола Романюк за сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток лісового комплексу Яворівського району та з нагоди Дня працівників лісу нагородили керівників лісогосподарських підприємств подяками та цінними подарунками.

«Дякую вам за те, що своєю працею і турботою сприяєте збереженню та примноженню лісу, бережете і рятуєте його», - говорить Ярослав Коминський.

«Щиро вітаю Вас, шановні працівники лісового господарства, бажаю Вам нових успіхів у праці, віри і наполегливості у досягненні поставленої мети, міцного здоров’я, родинного щастя, миру та достатку», - Микола Романюк.

























Джерела інформації:












Коментарі