Перейти до основного вмісту


НЕ ЗАЛИШАЙТЕ ДІТЕЙ БЕЗ НАГЛЯДУ!


Не залишайте дітей без нагляду!

Відомо, що найбільше багатство нації, її майбутнє – молоде покоління. Життя – безцінне, а дитяче – тим більше. Надзвичайно прикро, коли воно наражається на небезпеку без жодних на те підстав. Як свідчить статистика, найбільше випадків виникнення пожеж з вини дітей відбувається в період світлого дня, коли діти залишаються без нагляду дорослих. 

Кількість смертельних випадків та травмування серед дітей змушує звернутися до кожного громадянина, особливо до батьків. Щорічно виникають випадки, коли за різних обставин діти потрапляють у надзвичайні ситуації. Внаслідок цього десятки наших маленьких громадян отримують травми, або ще гірше - втрачають життя.

Основними причинами дитячого травматизму і трагічних наслідків є гра з вогнем чи піротехнічними виробами, самовільне користування печами, газовими або електричними приладами, порушення правил дорожнього руху, перебування поблизу водойм, недотримання заходів безпеки в разі виявлення боєприпасів або підозрілих предметів. Часто біда трапляється тоді, коли діти опиняються без належного нагляду дорослих і в пошуках розваги вигадують небезпечні ігри.

Це вказує на те, що підростаючому поколінню необхідно нагадувати, до яких тяжких наслідків призводить порушення заходів безпеки та роз’яснювати, як поводити себе, щоб уникнути лиха.









Джерело інформації:












Коментарі