Перейти до основного вмісту


НА ЯВОРІВЩИНІ ВПЕРШЕ В УКРАЇНІ В КАТЕГОРІЇ «МАСОВІ ЗАХОДИ» ВСТАНОВИЛИ РЕКОРД УКРАЇНИ


26 вересня за ініціативи Громадської організації «Спілка автомобілістів Львівщини» та «Спілка жінок Львівщини» відбувся жіночий автопробіг «Галицький ПАЗЛ», приурочений до 30-річниці Незалежності України.

Мета автопробігу - популяризація ролі громад в умовах нового адміністративно-територіального устрою, ролі жінки за кермом та соціального проєкту ГО «Львів’янка рулить», привернення уваги суспільства до безпеки дорожнього руху, культури поведінки та взаємоввічливості на дорогах.

Також під час урочистої частини автопробігу було встановлено вперше в Україні учасницями автопробігу "Галицький пазл" Рекорд України, подолавши 300 км. і об'єднавши в себе 7 регіонів Львівщини.

Голова Яворівської районної державної адміністрації Ярослав Коминський, голова Новояворівської міської ради Володимир Мацелюх та голова Червоноградської районної державної адміністрації Андрій Дяченко привітали організаторів автопробігу та учасників і нагородили подяками та подарунками.

"Такі заходи гуртують та об'єднують громади. Радію що маю можливість відчути шалених емоції разом з чарівними учасницями. Ви вмієте, ви можете. Бажаю всім перемог та нових звершень задля розвитку нашої держави", - Ярослав Коминський.

Нагадаємо, маршрут автопробігу становив 300 км: м. Львів (Старт – Арена «Львів») – м. Миколаїв – м. Стрий – смт Верхнє Синьовидне – м. Східниця – м. Дрогобич – м. Самбір – м. Краковець – м. Новояворівськ – смт Івано-Франкове – с. Рясна-Руська. Варто зауважити, жіночий автопробіг відбувся за підтримки Львівської ОДА, захід координував департамент комунікацій та внутрішньої політики.















































Джерела інформації:









Коментарі