Перейти до основного вмісту


НА ЯВОРІВЩИНІ ВІДБУВСЯ УРОЧИСТИЙ ЗАХІД З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ПІДПРИЄМЦЯ


7 вересня на Яворівщині відбувся урочистий захід з нагоди відзначення Дня підприємця.

Підприємців району зі святом привітала голова Яворівської райдержадміністрації Ярослав Коминський, голова районної ради Микола Романюк та депутат Львівської обласної ради Володимир Хархаліс.

«Інтенсивний розвиток малого і середнього бізнесу – основа успішної економіки держави. Від підприємців багато в чому залежить створення нових робочих місць, поповнення бюджетів і, відповідно, соціальна стабільність у суспільстві. Нехай кожна започаткована вами справа буде вдалою і успішною, постійно зростають обсяги вашого виробництва, реалізації товарів та послуг, збільшуються надходження та прибутки», - говорить Ярослав Коминський.

За активну громадську позицію, вагомий особистий внесок у розвиток підприємництва та з нагоди Дня підприємця оголосили подяку районної державної адміністрації та районної ради та подарунки підприємцям району.

«Підприємництво є вагомою складовою економіки району. Завдяки підприємцям значною мірою забезпечується наповнення місцевих бюджетів, збільшуються видатки на соціальний захист, освіту, охорону здоров’я, створюються нові робочі місця», - наголошує голова Яворівської районної ради Микола Романюк. – «Нехай ваші особисті здобутки і досягнення прискорюють економічний розвиток нашого Яворівського району. Зі святом Вас, шановні підприємці! Миру, добробуту, злагоди Вам і Вашим родинам, нових успіхів та здобутків, здійснення всіх мрій і задумів».

Також на заході були присутні голови територіальних громад району і керівництво райдержадміністрації.

Представники влади висловили глибоку повагу та щиру вдячність підприємцям за вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток району, наполегливу працю, ініціативність, активну громадянську позицію та побажали всім міцного здоров’я, подальших успіхів у підприємницькій діяльності, її розвитку на благо і процвітання незалежної України та рідної Яворівщини.

Музичним подарунком для присутніх були виступ дуету бандуристок у складі Галини Кархут та Соломії Бурчак.

Зазначимо, у Яворівському районі налічується понад 8 тис. суб’єктів підприємництва.








Джерела інформації:










Коментарі