Перейти до основного вмісту


КВІТКОВИЙ ВЕРНІСАЖ – 2021 (ВІДДІЛ ОСВІТИ ЯВОРІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ)

Золота осінь дарує нам останні погожі теплі дні, п’янкий аромат квітів, щедрі врожаї овочів та фруктів. Осінь надихає на творчість наших школярів та педагогів. І в цьому можна переконатись, якщо відвідати виставку – конкурс «Квітковий вернісаж», яка представлена в Яворівському центрі дитячої та юнацької творчості (директор Світлана Наконечна).

Конкурс проходив у таких номінаціях: «Листівки з міні букетом», «Композиції із сухоцвітів»,«Еко-декор (картини)»,«Дари осені», «Букети та композиції із живих квітів». Роботи, які виконали учні нашої громади, цікаві, неодинарні. Вражає розмаїттям квітів у композиціях, картинах та колажах з плодів, горіхів, листків, насіння. Надзвичайно цікаві казкові персонажі.

Слід зазначити, що із 23 шкіл нашої громади, було представлено 84 композиції. Компетентне журі у складі: Станька Б. М., заступник начальника відділу освіти (голова журі), Бачало О. Р., учителя біології Яворівської гімназії імені Осипа Маковея, Мурин Л. І., учителя біології Яворівського ЗЗСО  І-ІІІ ступенів №2, Гули Н. В., учителя біології Яворівського ЗЗСО  І-ІІІ ступенів №3 імені Тараса Шевченка, Малогловець О. І., методиста Яворівського центру дитячої та юнацької творчості (члени журі) відібрало 10 робіт для участі в обласному етапі конкурсу. (За підсумками конкурсу готуємо проєкт наказу).

Запрошуємо відвідати виставку!

Марія Пономарьова, 
фахівець відділу освіти








Джерела інформації:











Коментарі