Перейти до основного вмісту


ДЕНЬ ЗНАНЬ В ІВАНО-ФРАНКІВСЬКІЙ ГРОМАДІ


Пролунав Першовересень, одне із головних свят навчального року – урочисте, хвилююче і відповідальне. Це свято об’єднує всю нашу громаду – від найменших - тих, хто вперше піде до школи і стане першокласником, до серйозних старшокурсників – тих, хто стоїть на порозі дорослого життя. 

Селищна голова Ірина Перун, заступники та керівники відділів ради привітали всіх з чудовим святом - Днем Знань, та побажали, щоб цьогорічний першовересень приніс нашим діткам широкі обрії знань, педагогам – задоволення від результатів роботи, батькам – віру в щасливу долю їхніх дітей, працівникам обслуговуючої сфери – легкої сумлінної праці.

Щирі вітання та подаровану оргтехніку отримали здобувачі освіти Верещинської початкової школи від керівництва селищної ради. До слова, як і було обіцяно, здійснено капітальний ремонт учительської в Івано-Франківській школі, на який педагоги чекали вже давно. Для Бірківського навчального закладу закуплено 3 дошки для першокласників. Також заклад став опорним. 

Крім того, у межах програми НУШ, зі співфінансуваннм селищної ради для шкіл громади буде закуплено шкільні парти, комп'ютери, ламінатори, телевізори, проєктори. Також в рамках "Ковідної програми" буде закуплено ноутбуки для педагогів.

На території школи в селі Ямельня демонтовано аварійний сарай, який роками стояв у занедбаному стані та будь-якої миті міг обвалитися. Також за коштами місцевого бюджету планується заміна шкільного даху в селі Домажир. А в школі села Страдч - здійснено заміну підлоги класного приміщення.

Як бачимо, робіт до початку нового навчального року зроблено багато, в планах - ще більше.

Бажаємо нашим школярам сміливо та впевнено мандрувати Країною Знань, бути добрими та сумлінними, а головне - здоровим молодим поколінням!








Джерело інформації:












Коментарі