Перейти до основного вмісту


АЛГОРИТМ РОЗБУДОВИ ВНУТРІШНЬОЇ СИСТЕМИ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОСВІТИ

Треба багато вчитися, щоб знати хоч трохи. (Шарль Луї Монтеск'є)

Саме у цьому переконані педагоги ЗЗСО Яворівської громади. В умовах реформування освіти насправді кожен освітянин мусить багато працювати над засвоєнням нових нормативних документів, впровадженням інноваційних методик в освітній процес.

Алгоритм розбудови внутрішньої системи забезпечення освіти вивчали керівники та вихователі-методисти закладів дошкільної освіти нашої громади 31 серпня 2021 року під час проведення семінару-практикуму з даної проблеми.

Зі змістом цього питання, методикою проведення самооцінювання освітніх процесів у ЗДО глибоко і фахово ознайомив учасників заходу Андрій Хамик, заступник начальника відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти у Львівській області. Робота в групах впродовж двох годин, пояснення і консультації модератора пана Андрія Хамика, жваве обговорення питання, практичні завдання допомогли учасникам семінару знайти раціональний підхід до подальшої самостійної роботи з розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти в кожному ЗДО зокрема. Адже незадовго працівники управління ДСЯО у Львівській області завітають у заклади освіти і нашої громади з інституційним аудитом, який є новою для України процедурою вивчення освітньої діяльності освітніх закладів, що прийшла на зміну державній атестації.

Захід організований директором О.Фірчук та консультантом О.Лазорко комунальної установи Яворівської міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників», які вбачають головним завданням допомогти педагогам ЗЗСО громади забезпечити якість освіти.

Дякуємо Управлінню ДСЯО у Львівській області, зокрема начальнику Валентині Загреві та заступнику начальника відділу інституційного аудиту Андрію Хамику за надану висококваліфіковану допомогу.












Джерело інформації:









Коментарі