Перейти до основного вмісту


ВІДКРИТТЯ СПОРТИВНОГО ФЕСТИВАЛЮ «ACTIVE ARMY FEST»


У суботу, 21 серпня 2021 року, в селі Залужжя на території пляжу Яворівського моря розпочався фестиваль «ActiveArmyFest-2021» для ветеранів АТО до 30-річчя Незалежності України.

Привітали учасників фестивалю голова районної державної адміністрації Ярослав Коминський, голова районної ради Микола Романюк, заступник голови Яворівської міської ради Віталій Денега, староста села Марія Мілянець та отець який молитовно поблагословив захід.

Слід зазначити,  в межах фестивалю відбудеться змагання з риболовлі, пейнтбол, гонки на каяках, стрільби з травматичної зброї і лука та інші заходи. Завершиться фестиваль нагородженнями переможців.

"Цей фестиваль - це чудова нагода провести гарне дозвілля зі своїми рідними. Програма фестивалю передбачає змагання з риболовлі, пейнтбол, гонки на каяках, стрільби з травматичної зброї і лука та інші заходи. Переможці отримають нагородити. Щиро запрошую усіх мешканців Яворівшини на фестиваль. Давайте разом гідно подякуємо нашим воїнам за незалежність" - говорить Ярослав Коминський


















Джерела інформації:











Коментарі