Перейти до основного вмісту


V ТУРНІР ПАМ'ЯТІ ВИХОВАНЦЯ НОВОЯВОРІВСЬКОГО ФУТБОЛУ ОЛЕГА РУСИНА


Впродовж 17-18 серпня проходив V Всеукраїнський дитячий турнір з футболу пам'яті вихованця новояворівського футболу Олега Русина. 

Змагалась рекордна кількість команд за 5 років існування турніру – 20 команд із різних куточків України.

Учасників змагань привітав міський голова Володимир Мацелюх, який у своїй промові зазначив: «Вітаю усіх юних футболістів, вболівальників, гостей у Новояворівській громаді. Радий, що в нашому краю вже вп’яте проходить такий турнір, таким чином маємо нагоду цією визначною спортивною подією вшанувати пам’ять Олега Русина». 

Ми будемо пам'ятати Олега як людину, спортсмена, який за свій короткий вік досягнув немалих висот у футболі. 

Вічна пам'ять, Олеже!

Нагадаємо,

Русин Олег Орестович народився 16 липня 1996 року у м.Новояворівськ Львівської області. Виховувався у дитячому садочку №4. У 2002-2011 р. навчався у Новояворівській ЗОШ І-ІІІ ст. №2.

У 2011 році вступив у Художнє професійно-технічне училище №14 у смт. Івано-Франкове, а у 2014 році здобувши повну загальну освіту, закінчив його. В 10 років одночасно відвідував секцію боксу, де тренером був Калітовський Василь Дмитрович і секцію футболу, у якій був капітаном команди і тренерами якої були Юрій Семенович Тріска та Дмитро Романович Кондра.

За короткий час, проведений у футболі, Олег ставав переможцем різноманітного рівня турнірів серед дітей та юнаків. Серед дорослих, у 2013 році Олег став чемпіоном області з футболу у складі команди ФК «Гірник-Новояворівськ» та захищав честь міста у сезонах 2014-2015 років. У ранньому віці 19-ти років почав тренувати юнацьку команду.

15 липня 2016 року Олег трагічною смертю пішов з життя, не доживши один день до свого 20-ти річчя.

У 2017 році іменем Олега Русина названий міський стадіон.

Надзвичайно обдарований і талановитий спортсмен, на жаль, так і не встиг реалізувати свій потенціал. Назавжди молодий, усміхнений і щирий Олег залишиться у серцях рідних і близьких, друзів і знайомих.










Джерело інформації:













Коментарі