Перейти до основного вмісту


У ЯВОРОВІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА


Сьогодні, 23 серпня, громада Яворівщини, як і вся Україна, відзначає День Державного Прапора.

Біля пам'ятника Героїв Небесної Сотні та загиблих учасників АТО традиційно провели урочисту церемонію підняття Державного Прапора України. Право підняти прапор надано дітям загиблих учасників АТО, Героїв Небесної Сотні та військовослужбовців.

З нагоди свята голова Яворівської районної ради Микола Романюк, перший заступник голови Яворівської райдержадміністрації Зоряна Мірило, заступник голови Володимир Дзюнька, керівник апарату райдержадміністрації Ірина Кравчук, голова Яворівської міської ради Ігор Грабовський, секретар Яворівської міської ради Ольга Созанська, заступники голови Яворівської міської ради Віталій Денега та Катерина Михасяк, громадськість, родини Героїв Яворівщини та мешканці міста взяли участь у відзначенні Дня Прапора України і спільно помолились за Україну.

Усі присутні виконали Державний Гімн України, отець Степан Кобасяр, військовий капелан Володимир Шидловський та Олег Тишко провели спільну молитву за Україну.

На завершення очільники влади поклали квіти до підніжжя Героїв Небесної Сотні та загиблим учасників АТО.

«Вітаю вас з нашими найбільшими державними святами – Днем Державного Прапора України. Мить, коли підіймається Прапор України та звучить Державний Гімн, - це момент піднесення, який сповнює серця гордістю за рідну країну. З усього серця бажаю вам зростити гідну спадщину для нашої країни, адже її велич залежить від людей, які борються за справедливість і мир», - говорить Зоряна Мірило.

«Упевнений, що, дивлячись на полотнище прапора, кожен українець - як житель великої країни - відчуває гордість за свою Батьківщину, за свій великий народ. Нехай наша Держава процвітає, живе у мирі і дарує кожному громадянину щастя, добробут та віру у світле, радісне майбутнє»,- Микола Романюк.

Також сьогодні у місті Яворові відбувається автопробіг, де учасники розвозять букети квітів на могили Героїв Небесної Сотні, загиблих та померлих учасників АТО.











Джерела інформації:














Коментарі