Перейти до основного вмісту


У ЯВОРОВІ ВІДЗНАЧИЛИ 30-ТУ РІЧНИЦЮ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ 


Вчора, 24 серпня, на центральній площі міста Яворові відбулись заходи відзначення Незалежності України "ТИ У МЕНЕ ЄДИНА". Розпочалось святкування гучними виступами військового оркестру.

Після розпочались урочистості заходи з нагоди 30-ліття Незалежності України.

З вітальним словом до громади Яворового краю звернувся голова Яворівської райдержадміністрації Ярослав Коминський, голова районної ради Микола Романюк, голова Яворівської міської ради Ігор Грабовський, депутат обласної ради Володимир Хархаліс. Місцеві отці спільно помолились за мир та спокій у країні.

"Щиро вітаю усіх з 30-літтям Незалежності України! Це найголовніше свято для кожного українця. Наша країна за останні 30 років пережила багато викликів та випробувань. Протягом усього цього часу ми не припиняли свою боротьбу за право жити у вільній, соборній та незалежній країні. І ось вже 30 років ми хоч і маленькими, але впевненими кроками прямуємо до нашої мети. Щиро бажаю кожному міцного здоров’я і непохитної віри у щасливу долю вільної і незалежної України! Разом переможемо" - говорить Ярослав Коминський.

Традиційно приємним моментом урочистостей стало нагородження. Голова райдержадміністрації Ярослав Коминський та голова районної ради Микола Романюк вручили почесні грамоти, медалі та відзнаки райдержадміністрації та районної ради волонтерам, військовослужбовцям, громадським діячам, педагогам з нагоди 30-ї річниці з Дня незалежності України.

Завершився захід виступами талановитих аматорських колективів Яворівщини, виступом народного артиста України Ярослав Борута, запального гурту «Драйвові хлопці" та масові гуляння.

Прямий ефір (24.08.2021) за посиланням.

















Джерела інформації:










Коментарі