Перейти до основного вмісту


У ЯВОРІВСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ ТРИВАЄ РОБОТА ЩОДО СТВОРЕННЯ ДОБРОВІЛЬНОЇ ПОЖЕЖНОЇ КОМАНДИ В СЕЛІ БУНІВ


У п’ятницю, 13 серпня, в рамках проведення 2-го етапу конкурсу «Вогнеборці. Вдосконалення цивільного захисту в Україні на місцевому рівні» у Яворівській міській раді відбулася зустріч з представниками конкурсної комісії.

Під час зустрічі заступник Яворівського міського голови В. Денега розповів про заходи, реалізовані Яворівською міською радою для створення добровільної пожежної дружини в с. Бунів, зокрема, про старт робіт з облаштування приміщення, де буде дислокуватися пожежна команда.

Зазначимо, що Яворівська ТГ серед трьох громад Львівської області, які увійшли до 2-го етапу відбору конкурсу. Проєкт реалізовується за ініціативи Фонду міжнародної солідарності у рамках Програми «U-LEAD з Європою» за фінансової підтримки Республіки Польща. 

Громади, які пройдуть усі етапи відбору, отримають допомогу на створення добровільних пожежних команд у селах, які навчатимуться з урахуванням польського досвіду у цій сфері. Окрім навчально-методичної допомоги, пожежні команди громад-переможців будуть забезпечені спеціалізованим спорядженням.

За результатами конкурсу відберуть 20 територіальних громад з усієї України. Результати будуть оголошені після 1 вересня 2021 року.














Джерело інформації:













Коментарі