Перейти до основного вмісту


У СМТ ІВАНО-ФРАНКОВЕ ВІДБУЛИСЯ УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ СВЯТКУВАННЯ ДНЯ ПРАПОРА УКРАЇНИ


Відбулися урочистості з нагоди святкування Дня Прапора України!

У селищі Івано-Франкове біля адміністративної будівлі відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора участь у яких взяли керівництво селищної ради, отці, освітяни, місцева молодь, жителі та гості селища. 

Святковий захід розпочався з церемонії підняття Державного Прапора України.

Під звуки державного гімну України, який виконав молодіжний хор «Вірую» НД с.Ямельня, право підняти стяг рідної Батьківщини було надано активним лідерам учнівського самоврядування закладам нашої громади: Великопольській Юліані, Плесак Софії, Білоусу Максиму, Лазурко Анастасії, Яремко Соломії, Микуш Ірині, Штойко Максиму та майбутній першокласниці Штойко Ірині.

Опісля, відбулася святкова хода на центральну площу, розгортання Великого Прапора України та спільна молитва.

З вітальними словами до присутніх звернулася селищна голова Ірина Перун, яка привітала з Днем Прапора - символом свободи і незалежності, та побажала згуртованості, єднання, благополуччя усім родинам, злагоди та порозуміння. 

Святкування продовжилось нагородженням пам’ятними сувенірами школярів нашої громади, які народилися у День Прапора.

Також присутні вшанували хвилиною мовчання воїнів, які ціною свого життя захищали та відстоювали незалежність України. Селищна голова поклала квіти біля пам’ятної дошки нашим героям.

Під час заходу молодіжний хор «Вірую» виконав пісню про Україну, а на завершення - «Боже великий, єдиний». Також прозвучала хореографічна композиція від молоді НД с.Дубровиця та мистецьке привітання від найменших учасників -вихованців ЗДО 2 смт Івано-Франкове. 

Опісля, відбувся турнір з настільного теніс у серед старостинських округів в Бірквському ЗЗСО 1-3 ступенів ім.Т.Шевчека, перегляд фільму «Прапор України.Маловідомі факти» та екскурсія музеєм «Шевченкова світлиця».

Ще раз усіх вітаємо з Днем Прапора України!

Бережімо та пишаємось нашими державними символами!











Джерела інформації:












Коментарі