Перейти до основного вмісту


У НОВОЯВОРІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛАСЬ ОСВІТНЯ КОНФЕРЕНЦІЯ «ГОТОВНІСТЬ ДО 2021 - 2022 Н.Р. ВИКЛИКИ І МОЖЛИВОСТІ»


Напередодні початку нового навчального року в Новояворівській громаді відбулась освітня конференція «Готовність до 2021 - 2022 н. р. Виклики і можливості». 

Конференція організована відділом освіти Новояворівської міської ради, за участю міського голови Володимира Мацелюха, секретаря ради Іванни Попик, голови Яворівської районної організації профспілки працівників освіти і науки України Ярослави Кобиці, головного спеціаліста відділу моніторингу та позапланового контролю управління Державної служби якості освіти у Львівській області та директорів навчальних закладів громади. 

«У 2020 році сталося немало змін, зокрема в галузі освіти, і вони продовжуються. Перед нами багато викликів і проблем, особливо брак освітньої субвенції, який виник внаслідок неправильних розрахунків в міністерстві освіти,але разом ми вчимося долати труднощі, іноді зобов’язані приймати непопулярні рішення, щоб надавати якісні освітні послуги на території нашої громади, тому маємо бути однією командою. Я щиро переконаний, що завдяки співпраці і порозумінню ми отримаємо бажаний результат» - наголосив міський голова Володимир Мацелюх.































Джерела інформації:










Коментарі